Üdvözlünk a Zabrakadabra honlapján!

Az egészséges cukrászműhely
Intro megtekintése újra

Ünnepi nyitvatartás

Zabrakadabra Buda&Pest


Április 19–20-ig a megszokott nyitvatartással várunk, április 21. vasárnap: 10–16-ig, április 22. Hétfő: zárva


Húsvéti Ajánlatunk


Kóstold meg húsvéti finomságainkat, melyek a lehető legjobb alapanyagból, a legfinomabb receptek alapján készültek, hogy bearanyozzák a húsvéti ünnepeket.

Esküvői tortarendelés

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tervezd meg álmaid
esküvői tortáját!

Kapcsolat

Megnyílt a Zabrakadabra Budai üzlete!

Megnyitottuk budai cukrászüzletünket a MOM Park felső bejáratánál, ahol sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Rendelését már budai cukrászatunkban is átveheti!

Hitvallásunk

Egy erős és egységes kapcsolat az elme, a test és a szellem között eredményezi a boldogságot és az egészséget. A rendszeres fehér liszt és a mértéktelen cukorfogyasztás szerepet játszik az elhízás, a cukorbetegség és bizonyos daganatos megbetegedések kialakulásában. Továbbá napjainkra egyre többen szenvednek ételallergiában, amelyhez, a tudományos kutatások alapján, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás és az élelmiszerekben fellelhető mesterséges adalékanyagok is hozzájárulnak.

A Zabrakadabra egészséges cukrászműhely legfőbb küldetése az egészséges táplálkozás hirdetése, amely által is közelebb kerülhetünk a lelki egyensúlyunkhoz. Számunkra fontosak a cukorbetegek, a különböző ételallergiában szenvedők, diétázók, fogyókúrázók és mindenki, aki szem előtt tartja az egészségtudatos életmódot.

Miért válaszd a Zabrakadabra
természetes édességeit?

Íme egy kis ízelítő

  • Glutén- és laktózmentes termékeink gyártása és tárolása a többi terméktől elkülönítve, szeparált cukrászműhelyben történik.

  • Vegán süteményeink, tortáink glutén-, laktóz-, cukor- és tojásmentesek. A liszttel készülő desszertjeink finomított liszt helyett teljeskiőrlésű búza-, illetve tönkölybúzalisztből készülnek.
  • Termékeink energiatartalma a hagyományos tortákénál jóval alacsonyabb, ezért a fogyókúrázók is könnyedén beilleszthetik az étrendjükbe. A cukor helyettesítésére kizárólag xilitet (nyírfacukrot) és eritritolt használunk, energiatartamuk jóval alacsonyabb, mint a hagyományos cukoré, ennek ellenére kiváló ízharmóniát teremtenek.
  • Főcukrászunk végzős dietetikushallgató, a megfelelő alapanyagok és arányok kiválasztása az ő szakmai feladata, felelőssége. Az oldalon szereplő tortákon kívül vállaljuk még egyedi elképzelésű sütemények illetve torták (esküvői, forma torta) elkészítését is.
  • A házhozszállítás a belvárosban ingyenes.